Het verleden herleeft, voetbalnostalgie.

Een reis door de tijd.

Klik op het plaatje voor een grotere foto.

HVO D2, 1963/64?
Van links naar rechts,
bovenste rij:????, ????, ????, ????, Ruud Kooiman.
onderste rij: Mar van de Arend, Jan Korpershoek,?????, Teun Kornaat,Dick van der Laan, Ed of Andre Schilder
Wie meer namen weet mag het zeggen!

Zaalvoetbalteam BOT woningen.
Vlaardingen omstreeks 1976
Staand van links naar rechts: Piet Westerman (coach), Jan Nieuwstraten, Kees Mosselman, Ge Rietdijk, John Leliveld en Hans Oskam.
Zittend van links naar rechts: Manfred Kuiters, Rob Koogje, Carel Lalau en Dick van der Laan.

VOW 3. (1979?)
Staand van links naar rechts:Toon van de Tillaard, Wim Toonen, Tinus Bosch, Theo van Uden, Rien van de Tillaard, Hans van de Mosselaar, Alex Jonkers, Leo Vissers
Zittend van links naar rechts: Dick van der Laan, Maarten van de Ven, Piet van de Akker,
Jan van der Donk, Tonnie Kanters.
Als je kunt aanvullen laat het dan weten!

VOW 4.
Staand van links naar rechts: Jan van der Donk, Tinus Bosch, Harrie van de Tillaard, Peer van de Tillaard, John Olmeijer, Dick van der laan, Jo van uden, Toon van de Tillaard.
Zittend van links naar rechts: Ben van de Hurk, Jos van de Brand, Gerard Langenberg, Rien van de Tillaard en Piet van de Akker.

VOW 4.
Staand van links naar rechts: Gerard Langenberg, Peer van de Tilaard, Jan van Boxtel, John Olmeijer, Dick van der Laan, Jo van Uden, Harrie van de Tillaard en Tinus (jong en mager) Bosch.
Zittend van links naar rechts: Ben van de Hurk, Ad van der Sanden, Tiny van der Donk, Rien van de Tillaard, Jan van Berkel, Jan van der Donk, Henk van de Tillaard.

VOW ??.
Staand van links naar rechts:Jos van der Ven,????, Tinus Bosch, Toon van de Akker, Theo van Uden, ????, Wim van der Sanden.
Zittend van links naar rechts:????, Joop van der Cammen, Dick van der Laan,
Wim de Man, Wim Scheepmakers,????
Als je kunt aanvullen laat het dan weten!

Veteranen A 1992.
Staand van links naar rechts:Tiny van de Biggelaar, Dick van der laan, Wim Scheepmaker, Wim Holtkamp,Mart van Gastel, Cor Boelhouders, Wim van der Pas, Tinus Bosch, Jan van der Donk, Jo van Uden, John Olmeijer, Ans en Rien van de Lievoort,
Zittend van links naar rechts: Bert van Roy, Frans van der Donk, Martien van de Ven, Rien van de Tillaard, Tiny van Boxtel, Ben Lathouwers en Jan van Boxtel.

Veteranen A 2007.
Staand van links naar rechts:Jo van Uden, Rien van de Tillaard, Rien van de Lievoort, Bert Opheij, Toon van den Akker, Frank van Heertum, John Olmeijer, Wim van der Pas, Tiny van Boxtel, Frans van der Donk
Zittend van links naar rechts: Tinus Bosch,Dick van der laan, Alfred va Uden, Carl Seelbach, Wim van den Akker en Henk Vervoort.


terug naar boven